maanantai 1. joulukuuta 2008

Toipilas Meeri

Meidän Meerillä on pissatulehdus! :(
Eilen illalla pisti silmään neidin pottakäytös. Kissa ei ollut levoton tai kivulias, mutta ei saanut aikaiseksi mitään, vaikka aikansa hönötteli hiekkiksellä. Laatikon vaihto ja uusi yritys. Sama juttu, ei mitään. Kun episodi toistui aamulla, otin ja soitin Paavolta ajan samantien.

Sinällään olen helpottunut, että diagnoosi on "vain" pissatulehdus. PH oli OK -- eli onni onnettomuudessa, kun tulehdus ei ollut kerinnyt alkaa kasata kiviä tai kiteitä. Mitä todennäköisintä on, että nuo parvikeistunnot on tulehduksen takana. Veto on pahinta. Paavo sanoi sitäkin, että pelkästään ikkunalaudalla istuskelu (!) saattaa aiheuttaa pissatulehduksen. Meidän Meeri tekee sitäkin. Olen vähän huolestuneena katsellut kiipeilypuuta, kun se on ihan ikkunan vieressä, mutta ei niihin pitäisi onneksi veto käydä (tai sitten olen vaan tyhmä blondi enkä tuntenut ainakaan vetoa, pitää pyytää iskä vielä tsekkaa!)

Meeri-raiskalla on nyt ab-kuuri päällä, napsitaan pillereitä aamuin illoin. Ulkoisen kuntonsa puolesta katti on terve kuin sipuli. Bailasi aamulla leluhiirensä kanssa niin ettei mitään rajaa ja vonqi partsille (jonneka se ei enää pääse paitsi minun kanssa pieniksi hetkiksi!)

Paavo ihaili pidemmän tovin Meerin suuvärkkiä. Luuli että harjaan hampaat päivittäin kun olivat niiiiiin hyvässä kunnossa ikeniä myöten -- hah! kerran viikossa *laiska*

En kerinnyt missään välissä edes kytistellä virtsanäytettä, joten se jouduttiin ottaa nukutuksessa :x Tällä hetkellä pumpulipallo koisii kevyt häkissä lämmitintä niskassa. Hoitohenkilökunta on ollut ahkerana. Ensiksi piti hoivata potilasta ja nyt käydään vähän väliä kurkkaamassa, että onhan kaikki ok.


Meiko hoivaa.

Hei marakatti! Sun huki!

Parane pian, Meeri!

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Voi Meeri reppanaa!

Sirpa kirjoitti...

Pikaista toipumista Meerille! Kissakaverit tsemppaavat ja hoitavat innokkaasti Meeriä.