sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Isrok, Kuopio 7.12.2008

Nopeasti meni päivä! Oli kyllä muksaa nähdä taas ihmisiä! Onnittelut suuret vaan Maaritille jumbomenestyksestä molempina päivinä ! Ja Senjalle suuri kiitos ihanista joululahjoista. Olin malttamaton ja askartelin ne jo nyt auki. Nerokas ajatus tuo "teko" kynttilä! Koristaa somasti mutta vaarattomasti olkkaria para-aikaa! :-D

Niin ja mitäs meillä näyttelyissä. Eli ilmotettuna oli vain Meiko, Tuisku oli turistina kun on jo PR. Harmi, koska Tuisku oli paljon reippaammalla ja esiintyvämmällä tuulella kuin löllömeiksu! :-D Mutta käyttäytyi Meikokin hienosti. Molemmat kävivät valjasteluretkillä takahuoneessa, jossa oli vessa ja portaat, kämppivät välillä pesänsä alla ja herkuttelivat latzin kananameilla.



Meikolla oli heti aamusta värintarkastus ja tyttö pääsi vihdoinkin oikeaan väriinsä, hopeaan. You can tell she is silver at first look, painotti Nemcová. Harmin paikka toisaalta, kun tuskin koskaan saan Meikolle sinihopean rekkaria eikä sitä kehtaisi sinisenäkään enää käyttää, kun se on niin hyvä hopea vieläpä .. Meikotin jää varmaan kasvattelemaan masuaan rauhassa kotikissaksi :-D Nemcová ei ollut uskoa meikoa naiseksi, kun tyttö on niin iiiiiiso.
Saatiin kyllä kivat arvostelut ja osallistuttiin TP-valintaan! TP-valinnan voitti tosin Suklaa-Mintun hoikka ja elegantti tyttö, tosi nätti !

Tyyppi: Large, full in the body (eli läski)
Pää: Long, slim wedge, little flat forehead
Silmät: Ex green, ja jotain
Korvat: Large, high, closed
Turkki: Ex soft, nice silver ja muusta en saakaan oikein selvää, paitsi että se kehui hirmusti meikon turkkia arvostelutilanteessa!
Häntä: Ex lenght
Kunto: Ex
Yleisvaikutelma: Ex presented
Ex1, Cap

Aurinkotuuli eli Änsä oli aivan julmettoman kaunis nuori nainen ja Sini-Diivan Lars vei mun syrämmen! Aww, ihana pikku ukkeli ja niin nätti! Sitten ihastuin myös Rixin "pöllyssä" -ilmeeseen 8,) mikäs tässä pentukuumetta kasvatellessa.

Ja nyt loppuiltaa menee kyllä lölläillessä... ei jaksa tentit kiinnostaa!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Teillähän meni näyttely hienosti! Tuli sekä "hopea" että "ykkössija" EX1 ;) Meikon silmät ovat ihanan vihreät tuossa kuvassa.