sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Joulumatka (Paljon kuvei)

Nyt ollaan kotiuduttu Porista -- Ja hirvittävän hyvin se matka meni vaikka vähän jännittikin! Olen ylpeä reippaista mötkylöistäni! :-) Kaikille riitti jouluherkkuja ja kiva oli nähdä sukulaisia, lahjat olivat mieluisia ja ah minä niin rakastan Porin elokuva teatteria! (Madagascar 2 ja Australia oli tosi mageita!)

Mummon luona kissat joutuivat asettumaan perähuoneeseen, sillä koirista muu kuin Roxi ei ole kissoihin tottunut. Vaikka matka olikin pitkä ja raskas 6h, kissat ottivat uuden tilan haltuun hetkessä! Ainoastaan Meeriä aluksi ujostutti, mutta sitä automatkat ovatkin aina pelottaneet.

Kissoille riitti kyttäämistä Porin keskustassa!


Kotoisaa jo ekana päivänä ...

Meeri tuli kainaloon tankkaamaan rohkeutta <3>Meeri ja Tuisku auttavat Niinaa viimehetken lahjaostosten tunnistusmerkinnässä.


Pieni ikävämpi pulla kävi jouluaattona, kun kissat säikähtivät Sini-collieta (joka on kylläkin maailman kiltein koira.) En ole kuunapäivänä nähnyt sellaista paniikkirallia, kun kissat sinkoilevat ympäri seiniä pienessä tilassa ! Joukkohysteriaa parhaimmillaan. Onneksi kissat rauhottuivat sitten nopeammin kuin ylihuolehtiva ja säikähtänyt omistajansa. Mutta kyllä se säikäytti -- !

Kun koirat menivät pidemmille lenkeille, kissat pääsivät tutustumaan muuhun asuntoon ja jaloittelemaan. Meeri lämpeni hitaiten isolle asunnolle, mutta loppu peleissä riemastutti muuta väkeä söpöilemällä ja karkailemalla perähuoneesta useammin kuin kukaan muu. Itse asiassa jo heti ekana yönä kissat avasivat oven ihan itse ja aamulla minulle kuittailtiin, kuinka oltiin heräilty kissan tuijotukseen tms :-D Pidempää kun tämän 5 päivää eivät kissat olisi kyllä jaksaneet kökkiä suurinta osaa ajasta yhdessä huoneessa. Kissat mummon olohuoneessa:


Meeri tähystelee.

Meiko toisella nojatuolilla. Upeaa antiikkia, eikö?

Villi-Muisku valmiina kirmaamaan ... !

Mummolassa sikailtiin kuin kotona konsanaan:


Tuisku puutarhuroi mummon kukat, Meiko menee joulupöydillä.

Hippaa!

Joulukuusi kiinnosti kyllä kovasti, mutta se jätettiin onneksi sabotoimatta.


Paluumatkalla siskoni, siskon avomies ja heidän ranskanbuldogginsa Bonny jäivät Jyväskylään, eli kissat voitiin ottaa takapenkille pois takakontista. Meiko oli tietenkin heti protestoimassa ja haluamassa syliin. Tässä neidin kovaääninen! mielipide autoilusta:


MRÄÄÄ!!!!


Oikeestaan tää onkin aika mielenkiintoista, tuumaa Meiko.

ROXI SPOTTED !

Kaksi muuta palluraa ottavat lunkisti kevythäkissä(sturdia isompi) :-)

Noniin, toiv ei tullut ihan törkeen pitkä ja kuvatäysi postaus :-D Toivottavasti muillakin oli ihana joulu!