keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Uusi hitti

Uutta retkituolia ja kuljetuskärryjä etsiessäni löysin Puuilosta antiikkia....

Kuinka moni muistaa lapsuudestaan näitä avaimenperä "häntiä"?! Kokoonpanona keppi, siimaa ja yksi häntä = HITTI ! (Tehtävä: Kuinka monta sammakkoa löydät taustalta?!)




Vähän kesy video, kun kuvaaminen ja leikittäminen on vaikeaa noin yhtäaikaisesti. Mutta kissat menivät ihan sekaisin -- varsinkin Tuisku! Se ihan rakastui! Yrittää penkoa lelua esiin nyt lipastonkaapista :-D Onneksi kissa eivät osaa vetää ...



Mulle, mulle!
Meeri voi mainiosti. Täytyy myöntää, että sen karvantuntu on parantunut ja se on ollut
muutenkin iloisempi nyt. Ei vaan huomannut mielialan muutosta ennenkuin nyt. AB-kuuri potkii tulehdusta ilmiselvästi jo nyt kuriin :-) Hienoa!

PS: Retkituoli löytyi --- vaivalla!!! mutta löytyi kuitenkin. Kärrytkin on ja vahvarit tullut! Nyt alkaa jo melkein jännittää viikonloppu. Sunnuntaina nähdään !

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi sammakkoa ;)

sea kirjoitti...

Hui, sulla on ihan oikeaa siimaa noissa? Eikös se ole vähän vaarallinen jos kiertyy tassun ympäri tms? Tosin niin ne on vähän kaikki. Itse suosin kuminauhaa.

Yksi sammakko ja yksi sulonen nenä. :D

Elina kirjoitti...

On se oikeaa siimaa. :-)

Kun ei ole kyse pitkästä siimasta (eikä mistään vyyhdistä) ja lelua viskotaan vain valvotusti, en näkisi sitä sen vaarallisemmaksi. Vaarallista siima on siinä mielessä, että meidän Meikon mielestä sitä on kovin kiva nakertaa... eli tosiaan pitää muistaa korjata lelu varmaan piiloon. Mutta tosiaan, ei meillä ole käynyt ainakaan vielä vuoden aikana mitään tapaturmia *koputtaa puuta* Kissat tykkää kun sitä siimaa ei "näe" :-D hämääntyvät ihan. Toisaalta meillä kuminauhaiset kissanlelut menevät rikkipoikki alta aikayksikön.

sea kirjoitti...

Totta, valvottu olosuhde on yleensä kaiken a ja o. :D

Mirka V. kirjoitti...

Jos sä yhden kissan kanssa su tulet niin voi olla paras jättää kärryt kotiin :D

neloset on mitä ilmeisimmin tänä vuonna alakerrassa... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hieno idea :D Löytyisiköhän oma ikivanha jäniksenkäpälä jostain, saisi silläkin varmaan kissat sekaisin!

Meidät saa toki lisätä blogilistaan, mielellään :) Voisin lisäillä vastavuoroisesti teidät meille, ollut pikkuhiljaa tarkoitus tässä alkaa blogilistaa kasailemaan...