tiistai 11. toukokuuta 2010

Blogi kesäkuntoon!

Haa! Jännetupintulehdus oikeassa kädessä ei ole este, kun vihdoin ja viimein sain intoa pistää Möykkyäisten blogia kesäkuntoon. Nyt on paljon parempi luukki: Rosie ja Meeri -- tosin Meerin kuva saattanee vaihtua, kunhan saadaan parempaa ja tuoretta kuvaa Herra ja Rouvat Wiiksistä. [Muoks] Pistinkin Tuiskusta kuvan viime vuodelta :) [/Muoks]. Sain myös haalittua blogilistani entiselleen Bloggerin kadotettua se aikaisempi (prkl!)

Selviä kesänmerkkejä ovat myös ulkoilevat viiksieläimet:


Joskin ainoastaan Meeri on nyt toukokuussa käynyt pari kertaa ulkosalla "kunnolla". Tuisku kävi 15 min ja paleli niin hirveästi, että nyt odotellaan tulevaa viikonloppua ja luvattuja +20 kelejä. Viime vuonna varppina ulkoiltiin jo toukokuussa itämaistenkin kanssa! :(

Rosien kuulumisista sen verran, että neiti aloitti ensimmäiset juoksunsa sunnuntaina eli 9.5.2010 ! Ollaan nyt sitten tauolla harrastuksistamme, eli agilitystä ja viehetreeneistä. Tämä taukoilu vähän harmittaa, mutta ainakin on jännää seurata, kuinka tuosta rääpäleestä kypsyy nainen. Sima, eli siskoni whippetlapsi, yritti sunnuntaina  jo kovasti Rosieta astuakin. Rosie ei oikein ottanut lasta tosissaan. (ylläri.) Huomenna mennään Simalle ja Bonnylle yökylään ja saa nähdä, jatkuuko sama levoton meininki ;) 
Onneksi ennen juoksuja kerittiin käydä omalla ajalla tekemässä pientä rataa Rosien kanssa. Hyppy, putkeen ja rengas -- ei sen kummoisempi harjoitus. Vähän valssitreeniä kuitenkin. Pääasiassa käytiin harjoittelemassa keppejä. Ja kyllä, alla olevissa kuvissa mun tukka on ihan kaamee sotku ja meikitkin unohtu, siis apua voiko tällaisia kuvia nyt edes julkaistakaan!!!  ;)



6 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tosi kiva on tämä uusi ulkoasu! Harmi, kun Rosiella alkoi juoksut, Peikko jo haaveili juoksukaverista kunhan pääsen takas Kuopioon. Onneksi kaikilla tyttökavereilla ei ole samaan aikaan "ne" :D Ja onhan tässä monta kuukautta hyviä ulkoilukelejä edessä.

saila kirjoitti...

Vauhdikkaat ja hyvät kuvat on :D Ei oo sun tukassakaan mitään vikaa (ja naama ei näy ;)). Blogin kesäulkoasu on kiva!

Henna kirjoitti...

Vai tuli Rosiesta nainen. ;) Nyt on lenkkipolut sulaneet ja Bambikin intoilee karkailemaan eli tulkaahan juoksujen jälkeen lenkille.. :D

Elina kirjoitti...

Voitaisiin kyllä tulla aikaisemminkin! :) Rosie ei karkaile nimittäin edes juoksuillaan! Tai ainakaan vielä ;)

Sirpa kirjoitti...

Vauhdikkaita kuvia! :) Kollo ei ole vielä uskaltautunut tänä keväänä kunnolla ulos - edellisinä keväinä se on jossakin vaiheessa alkanut pyytämään kävelylle. Meeri on reipas! :)

Suvi, Bea & Uni kirjoitti...

Voi kun Rosie aikuistuu koko ajan, on se kaunis! Nytpä se vaan ei ainakaan enää korkeutta taida kasvaa, kun ne juoksunsa aloitti ;). Jospa me kesällä tavattais jo ennen Sawo Showta, ollaan kesä nimittäin Iisalmessa, ja Kuopiossakin varmasti tulee välillä pyörittyä :) Mutta olemme myös näyttelee tulossa kaikkina kolmena päivänä!