perjantai 27. maaliskuuta 2009

Onneksi olkoon Tuisku 2 v !

Niin se aika kuulkaas vaan menee! Meidän babyface on saavuttanut aikuisen miehen iän, 2v! :)) Tuisku aloitti aamun tulemalla 7:15 naamani eteen ja rääkäisemällä: MÄÄH! = NYT niitä lahjoja ja herkkuja !! (Herkkuja kyllä mies sai, mutta ei enää lahjoja kotiporukalta, sillä yhdessä sturdissa oli tarpeeksi! Siis sturdi-laukku, S-kokoa ja smoke! Hiano on!)


Kuvassa puoli-syöty aamiaiskakku: Sheba Luxuries ankka&kana, kermavaahtokuorutus ja lickings kana-nameja koristeena! Oli soma kakku, miksen ottanut kuvaa kuin vasta tässä vaiheessa?

Posti tuli tänään aikaiseen ja siellä oli kirje -- Tuisku Asikaiselle ♥ !Iiiiiiihana! Totesi Tuisku Senjan lähettämästä (gay)lahjasta!Anna mäkin vähän kokeilen!!Pörröpallo testattu&todettu hyväksi 27.3.09 klo 9:30. Huomatkaa, että paikalla oli myös toinen testiarvioija, joka suoritti laskentoja pörröpallon fysikaalisista ominaisuuksista kauempaa.

Eilen Tuiskulla kävi myös vieras kylässä ! Oli vähän epäkohtelias synttärivieras, kun tuli vaan taloon, leikki kaikilla kissojen leluilla, söi niiden possukorvat ja sitten tahtoi vaan ja ainoastaan pelata Dog Spinnyä. Yksin. Isäkissa yritti KAIKKENSA että olisi saanut edes vähän huomiota vieraaltaan, mutta turhaan -- !Isäkissan videoidut hurmausyritykset. Ääni leikattu pois, en sietänyt jälkikäteen enää hihityksiäni ja mussutuksiani.Haluaa pelata lisää tota...


Sellaisia synttärikuulumisia tällä kertaa! Nyt pitää vähän taas jatkaa tenttikirjan lukemista. Sofi Oksasen kirjoista Baby Jane tuli kiskaistua kahdessa päivässä ja ankeelta tuntuu palata tenttikirjallisuuden pariin :-D (Tuskaa lisää, kun Oksasen Stalinin Lehmät sain tänään lainaan... huoh.)

PS: Ja iskällä tietty Haminassa mukana Canonin hyvä kamera, ompas ankeaa kuvailla omalla pikkudigillä!

9 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Hirmuisesti onnea Tuiskulle!!! :D

Anonyymi kirjoitti...

Synttärionnittelut Tuiskulle! :))

Orifame Senja kirjoitti...

Onneva Asikaisen Tuiskimolle!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea isille! Oot niiiin komea ja viisas!
T: Tyttäresi Raisa & Ronja Rovaniemeltä

Elina kirjoitti...

Tuisku kiittää kaikkia synttärionnitteluista!! :)

Perdita kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelutassutukset upealle Tuiskulle!

Hanna kirjoitti...

Tuiskuherralle isot onnittelut Aslanilta ja Raichulta!

Sirpa kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut Tuiskulle! Tuisku on komea kissaherra. :) Kollo painoi telkan sammuksiin kaukosäätimestä ja tahtoo laserjuoksut, mutta lähettää Tuiskulle onnittelut.

Miirun poppoo kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut upealle Tuiskulle!! :)