tiistai 3. maaliskuuta 2009

Hiihtolomaviikko

Hyvin meni Espoon reissu niin itteni kannalta kuin näiden kotimöykkyjen! Kotiin oli kiva palata, kun Meeri ja Tuisku olivat heti ottamassa ovella vastaan ilolla! Ihmeekseni Meikokaan ei jaksanut olla pitkävihainen, vaikka niin julmasti hänet hylkäsinkin. Varmaan lepyttelyssä auttoi uusi hieno huiska, jonka kannoin Sellon Faunattaresta kotiin ;-) Vielä tänään sellaista ylimääräistä hellyydenkipeyttä ja ylienergisyyttä on ollut havaittavissa poissaoloni jäljiltä. Viime yö itse asiassa oli tuskainen, kun Meiko ja Tuisku kävivät vuoron perään herättämässä ja Tuisku möykkäsi kuin pallikas mies konsanaan... : D
Joka tapauksessa kiva oli huomata, että homma pelitti tällä tapaa. Tämä kolmikko on kuitenkin niin hyvää pataa keskenään ja kerrassaan helppoja kissoja, että voisi kuvitella uudestaankin tekevän viikonloppureissun! Iskäkin on luotettava ja pitää kiinni sovituista aikatauluista.

Kuten lupailinkin niin olen taas vähän harjotellut kuvailua Canonilla... Löysin vasta tässä vaiheessa asetuksen, joka automaattisesti tarkentaa liikkeen mukaan. Hyvä minä ! :D
Kynsien teroitus on vakavaa puuhaa.

Tänään tuli pakettia myös britanniasta. Varmaan maailman ekaks nopein zooplus toimitus --! Oli perillä valehtelematta kolmessa päivässä: To tilasin, Pe lähti ja Ti tuli! Zooplussalla oli naseva tarjous Iamsia, eli nyt meillä on sitten 10 kg sitä mussuteltavana Orijenin loputtua. Toinen 10kg tarjoussäkki vaihtoi juuri taloutta kaverin kateille. Siellä olisi uusi vauvakissa, jota pitäisi käydä kurkistamassa tässä joku päivä ! Tämän kaverin äiti oli aika myyty Meikon nähdessään! Ei mikään ihme, mun emäntä on sikanätti!
Saatiin paketista uutta huiskaa ja ampijaishiirilelu! Meiko testaa.

Tuiskukin on aika lumoutuneena ampihiirestä.

... Joka ei muuten kauan elä -- !
Ää, äitii --! Anna se takaisin!!

Orifamentuholaisella on myös suloiset hetkensä.

Zooplussalle jäi uupumaan toinen osa pakettia. Nimittäin kiipeilypuu! Uusi, ceilling kiipis! Se tulee meidän parvikkeelle! Viime viikolla tehtiin shopparia, että nyt maalis-huhtikuun aikaan tännekin asennetaan parvikelasit. Idea oli alunperin isännöitsijän eli iskän, joka lupasi, että säilytetään verkot yhdessä kohtaa lasien edessä tai takana. Eräs mukava henkilö Incatista ohjeisti tähän verkkoasentamiseen... :-) Toivottavasti onnistuu!! Sitten ei olisi lasien kanssa itsellä kesäkuumalla niin tukalaa (eikä kissoilla) ja ennenkaikkea kissat saisivat partsillakin ollessa raikasta ilmaa KUNNOLLA ja mikä parasta, auringon valoa! Parvikelasien takaa auringonvaloa ei oikein saa... ja sen saanti on niin hyväksi sekä kissuille että itsellensä.
Vaaniva isäkissa...

3 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Ihania kuvia! Munkin pitäisi kaivaa se ohjekirja ja tutkiskella sitä....

Anonyymi kirjoitti...

Tuisku on kyllä niin upeana kuvissa taas, että voi kuin huokailla..
Täytyisi itsekin laittaa zooplussalle taas tilausta vetämään alkaa ruokavarastot siihen malliin supistua..

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun kävit blogissamme (Topi ja Peppi):) Hienot sivut teillä ja upeita kissakuvia!