maanantai 9. maaliskuuta 2009

Möykkyjen putkirataTämän idean kehittäjä on: Virve!
Meiltä loppui teippi kesken, ei suinkaan rullat. Joten vähän alkeellinen rata tämä on. Kuvaaja keskittyi kuvaamiseen, kissat saivat käyttää aivojaan ilman ohjaamista :DMeeri ei keksi mitä muutakaan tekisi, kuin puskisi putkea, joka tuoksuu hyvältä.Meiko vähän kokeilee tönäistä ... teippiä.

Sitten tytöt tylsiintyvät, kun radan idea ei aukene, ja lähtevät toimittamaan tärkeämpiä askareitaan...Isäkissa on seurannut tähän saakka tyttöjen kokeiluja kehräten ja siristellen silmiään hyväntahtoisesti, kuten akkavalta-alisteisen miehen kuuluukin. Mutta nyt Tuisku terästäytyy...Ja alkaa tutustua rataan lähemmin...Nuuh, nuuh!Näköyhteys putkeen todistaa, että siellä se herq mollottaa!


Isäkissa älyää heti, mitä pitää tehdä. Ihan ensi yrittämällä!Nomnom! Whiskas Kitsbits!Tuisku kiertää tutkimaan isompaa putkea.Jälleen kitsbits! Isäkissa on tässä taitava. Myöskin pystyputkien arvoitukset selvisi.Meiko palaa närkästyneenä tuijottelemaan rataa.


Jolloin Isäkissa ilmaantuu takaisin!Ja alkaa neuvoa Meikoa, jonka ego ottaa osumaa, kun Tuisku onnistui jossain missä se itse ei...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vähänkö hieno putkirata! Hyvin näyttivät osaavan ottaa noita nameja ja kyllä se Meikokin varmasti oppii nopeasti, kun on niin hyvä opettaja. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuvasarja! :D