sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Maastorapsaa

Rosie on käynyt nyt keväällä ahkerasti maastoissa: Neiti Nyrpelö kisasi 8.5 Ylistarossa ja eilen 21.5 Jyväskylässä! Tuloksiin saa olla tyytyväinen. Ylistarossa Rosie sijottui 2. pistein 520 & SA! Jyväskylässä Rosie oli 4. pistein 470 & SA. 

Ylistaron reissu oli erittäin mukavaa maatilamatkustelua kera Annen ja Jewgenistajan koirapoppoon: Viivin, Dexin ja Rellu-mummun. Kisat pidettiin upeassa hiekkakuopassa ja alkueristä Rosie pokasi juoksu-uransa korkeimmat pisteet: 269! 
 
Rosie ja Ylistaron palkinnot.

Jyväskylässä Rouska veti hieman oikoen, sillä "eihän viehe voi juosta metsään tai puskaan." Niinpä pisteetkään eivät olleet mitenkään erikoisen hyvät. Kaiketi se on osoitus fiksuudesta, kun koira jo viiden kisan jälkeen on oivaltanut ennakoida vieheen kulkua. Tai sitten on syyttäminen pupujahteja. Rosielta puuttuu kokonaan ajohaukku, kun se juoksee vieheen perässä, joten ei se kovin tosissaan taida olla. Upeasti ja kiivaasti Rosie kuitenkin viehettä tappaa -- nyt Jyväskylässä tuli ensimmäinen kuperkeikka-ninja-hyökkäys vieheen kimppuun!
 
Kiva, kun kaksissa maastokisoissa on jemmaan tullut 8 kg RC:n ruokaakin lahjakorttien muodossa! :) opiskelija emäntä tykkää!

Hyvä SA-koira kisapäivän jälkeisenä aamuna palkintonsa kera: pekonii!
 
 

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Rosie vetelee kyllä tosi hyviä pisteitä! Rapsut sille <3