torstai 21. lokakuuta 2010

Kisakuvia!

Jee! Jaakko Stenroos sai Rosiesta ihania kuvia Hailuodosta! :)
( URL: http://jaskan.kuvat.fi )

Alkuerät:
Rosie sinisessä manttelissa ja  sukulaistyttö Bea punaisessa.

Finaalit:

Rosie punaisella ja Baccarat sinisellä manttelilla.
Rosien aussikoppa hyppii juostessa silmille! Siis toi kuonoremmi. Ärh, en vaan saa tosta kopasta sopivaa, vaikka koko on oikea. Ottasin mielelläni brittikoppakonsultointia joltakulta...

3 kommenttia:

Anita kirjoitti...

HEI kantsii ihan siellä kisapaikalla vetäistä jotakuta PROn näköistä hihasta ja pyytää apuja tuon kopan moderointiin. Se on kuitenkin varustetarkistuksessa mennyt läpi? Myös kisatuomari/-t ja/tai varustetarkistaja voi auttaa kopan moderoinnissa ENNEN kuin ovat menneet kisapellolle. Mä olen aina uuden kopan kanssa kysynyt lyhennysvinkit/moderointivinkit ennen kuin tyypit on menneet pellolle töihin. Hyvin on saatu apuja. (meillä on ollut sivuleikkurit matkassa!) :)

Anna Mikkonen kirjoitti...

Onko koppa kauhean leveä?
Mä ostin pojille (valmis) brittikopat Britanniasta keväällä ja ihan oikein mittasin. Pituudesta ne ovat ok, mutta muuten kapeat liian vähän tilaa suulle avautua kunnolla. En tykkää. Ehkä ne jollekin sirokuonoisemmalle sopisivat. Sit ostin Eija Mäeltä aussikopat ja voila, johan koirat saa suunsa auki ja hörpättyä ilmaa kunnolla juoksieessaan. Toista koppaa jouduin molemmista lenkeistä lyhentämään vähän, koska se oli tietoisesti kokoa suurempi (kun ei just siihen hätään muuta saanut), mutta hyvin sekin pysyy päässä eikä hölsky.

Elina kirjoitti...

Rosien koppa on menny kahdesta tarkista läpi (missä ne kyl vaan katsoo lähinnä ettei koppa tipu juostessa) ja on useamman ihmisen tarkastama. Ongelma on, että se näyttää OK:lta ollessaan päässä, vasta juoksukuvista sitten näkee ongelmat: heiluva kuonoremmi ja liian ahdas katiska. Vois kyllä yrittää vielä bustata noita pro-ukkoja ens kerralla ja kysellä uiveloita :D Kiitti vinkistä Anita, jälleen kerran.

Anna: Meillä on kaikkia remmejä säädetty, paitsi sitä "alahihnaa" :D Ja moneen kertaan ollaan säädelty. Mulla on myös Eija Mäeltä toi aussikoppa, mutta jotenkin se ei tunnu katiskaosaltaan tarpeeksi syvältä. Rosie ei mielestäni saa ihan sepposen selälleen suutaan siinä!