torstai 1. heinäkuuta 2010

Pientä päivitystä

Möykkyblogi ei ole kesätauolla!

Kirjoittaja on vain laiska :) Mutta päivitellääs jotain.

Rosien tuleva ura maastojuoksijana on edennyt! Meillä on nyt sekä maastokirjat että aussikoppa. Aussikoppaa ollaan isäni kanssa säädelty, mutta en osaa oikein itse arvioida, onko se nyt sopiva vai ei (vaikka hyvät ohjeet kopan sopivuuden testaamisesta sainkin.) Huomenna otan kopan viehetreeneihin mukaan ja katsotaan, mitä kokeneemmat harrastajat siitä sanovat. Sitten voisi kokeilla kopan kanssa juoksuakin, sillä Rosieta koppa ei enää hirveämmin haittaa ja nätisti se antaa kopan pukeakin! 18.6 Rosie mitattiin Tiinan ja Sintun toimesta (kiiitoooos) tuloksella 45,5 cm. Mun pikkutyttö <3 Se mittaus olikin sitten ainut tarvittava asia maastokirjoihin, jotka tosiaan hain nyt maanantaina postista. Enää oma kilpamantteli ja sittojen ilmot Kalakukkomaastoihin ja ehket Hailuotoon, jos kyyti järkkääntyy!

Tiistaina 29.6 Rosie pisteli jälleen menemään mätsäreissä -- tällä kertaa tuloksin pienten aikuisten Pun2 :) Hyvä Rosie! Seuraavan kerran mätsäröimme 13.7 ja Sima otetaan mukaan tekemään debyyttinsä. Sitten olisikin edessä oikeat koitokset 31. päivä Ristiinassa, huisu. Kramppikuume iskee jo nyt! :D


 Rosie ja palkintoja taustalla.


Naapureiden ihmeeksi olemme jatkaneet  kissa+koira-yhteislenkkejä. Hyvin sujuu kaikki mahdolliset yhdistelmät. Kyllä kesä on ihanaa aikaa <3 Tässä tuisku-pieces:


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten Tuisku-isi näyttää vieläkin niin pennulta! Terveisiä Raisa- ja Ronja-tyttäriltä Rovaniemeltä!