sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Tuiskun lapsenlapset vunttauksessa

Heissan! Perjantaina lähdin tosiaan reissuun määränpäänäni Tikkakoski ja Orifame-kyläily. Tulipa mukava reissu! Kiitos jälleen kerran vieraanvaraisuudesta, Senja! Ei jutut loppuneet kesken tälläkään kertaa... :D Päin vastoin, liikaa olisi mussuteltavaa!

Olipa hauska nähdä sukua jälleen. Tuiskun isoisoäitiä Aunea, Risto-pappaa ja tietty Lenita-vaimoa! Kaikki kisset näyttivät jaksavan huikean hyvin. Pääsinpähän näkemään vielä sporttista Eulaaliaakin, joka oli kyllä kovin valloittava tirrikkä.


Orifame Anxiouslyawaited, Risto. Tuiskulla on pappansa ilme.


Itse Tähdet (tai "sikaosasto" Senjan sanoin) olivat aivan mainioita. Ihanaa huomata, kuinka meidän Tuiskun jälkeläisen jälkeläiset ovat niin reippaita ja kauniita itämaisia. Kukaan ei ollut ukkinsa kaltanen kynttiläkorva ;)  Riksi-isä on tuonut pennuilleen paljon hienoja puolia. Kellään ei ollut pallosilmiä ja profiilit olivat suoria. Pentueen ainoasta siamilaisesta eli Funfaarista tulee varsinkin  hyvin kaunis
poika! Funfaari ja punatäplikäs Folke kilpailevat yhä mielessäni suosikkipennun sijasta :D Folke oli kovin erilainen kuin muut. Jos jokapaikan höylä Flirttihirmu on päivänsäde niin Folke on selvä menninkäinen, joka nurisee joka asiasta!! Huvittava mies siis, ei suinkaan ujo tai arka vaan persoonallinen pakkaus! :DFunfaari ja Folke. Huomaatteko miten on kuonorullalla? "Älä huijo! Nukuttaiskin vielä!"


Tilkku-äet ja lapset.


Tilkku oli mainio äiti pennuille eikä mikään ihme, kun on Lenitan tytär ;) Onneksi kaikille ihanille pennuille on jo tiedossa ihanat kodit, niin en sitten raaskinu kaapata yhtään pikkusikaa mukaani laukkuun! Sen sijaan mukaan Kuopioon tarttui muuta hauskaa, kuten ihana synttärilahja Senjalta, panda-lelu Tuiskulle (jonka Tuisku tappoi heti kättelyssä ja Rosie varmisti tapon Tuiskun puolesta), sekä mummu-kissan takki, jota apuna käyttäen sain aikaiseksi Rosielle fleeceloimen hurtta-takin alle!

Kuvia pikkukissoista tuli otettua paljon, mutta onnistumisprosentti noiden viikarien kanssa oli ehkä 50%. Vielä kun valoisuus sisätiloissa ei ole kovin mainittava enää häih syksyllä :) TÄÄLTÄ löytyy myös todella onnistuneita venytyskuviakin kakruista!

Nyt mun täytyy viedä hurtat ulos, kun tässä porukoilla olen. Vihdoinkin näyttäisi sade hellittäneen!

5 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Ai-siis-häh? :D Enpä ollut osannut yhdistää Tuiskua näihin lapsosiin =) Syötävän suloisia ovat kyllä.

Hieman hämäävä tuo ensimmäinen kuva! Katsoin sitä ensin (lukematta tekstiä), että oletko mennyt photoshoppaamaan Tuiskun eri väriseksi tai jotain... :D

Tinittin kirjoitti...

Ihania kuvia! :) Täytyy kyllä yrittää järjestää isän edustuskin katsomaan nuita pentuja ennen kun lentävät pesästä :)

Orifame Senja kirjoitti...

Kiitos pappakissan edustajalle kivoista kuvista! Olen lähettänyt niitä Terhojen omistajlille katsottavaksi.Kiitos Elina!

Unknown kirjoitti...

Mahtavia kuvia vekaroista! Hienostihan ne jo venyy ja paukkuu!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kissojahan täältä linkin takaa löytyi :) Ja tietysti myös koira!

-TK:n wayra