maanantai 24. marraskuuta 2008

Sisäaktivointia



Ulkoilukelejen mentyä, ollaan palattu jälleen ahkeramman sisäaktivoinnin pariin. Jos minulta kysytään, on se ulkona kissojen kanssa pyöriminen paljon yksinkertaisempaa kuin yrittää keksiä kaikennäköistä uutta touhua :-D ! Erinäköiset valmiit älypelit ovat kyllä oiva-apu aktivoinnissa.
^Kuvassa Meiko nauttii suuresti, kun pääsee toteuttamaan tassujensa hienomotoriikkaa Kitty brain toy (joku) parissa. Aktivointilelussa on kuoppia, joihin pistetään nameja, ja sitten siirreltäviä palloja päälle. Todella helppo peli ... ehkä vähän turhankin helppo. Mukavasti haastetta saa kuitenkin valitsemalla sellaisia herkkuja, joita ei saa ihan heti ongittua esiin kuopista. Tässä olen kuitenkin pistänyt merkille senkin, että jos herkku on liian hankala kaivetava, niin kissalta menee kiinnostus. Itse olen upotellut Latzin kanan muotisia herkkupaloja pieninä nokareina :-D Ne kun ovat Meikon lemppareita muutenkin!




Toivon mukaan siskoni muistaisi joskus tuoda koiranpennuille tarkoitetun lautapelin meille lainaan niin päästäisiin kokeilemaan jotain uutta!

PS: Isäkissaan puri pakkanen. Se on ottanut olonsa paljon lunkimmin eikä ole enää samoissa määrin kinunnut ulos. Mitä nyt Tuisku nykyään harrastaa rappukäytävään karkailua ... Olen antanut periksi ja annan sen vilahtaa edelläni kurkkaamaan, jos jotain uutta ja ihmeellistä vaikka rappiksestä löytyisi. Sitten Levoton Tuiskimo pörrää, naukuu, kehrää ja keimailee tyytyväisenä rappiskassa kunnes siirrän sen takaisin sisälle. Ei siis karkaamalla karkaa, vaan pysyy meidän omassa kerroksessa :-) Se on hassu sammakko.

5 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Moro! Vähän päälle 1200e meni koko hässäkkään mukaan lukien eri eräinlääkärin väärä diagnoosi ja muutamat päivystyksessä ramppaukset öisin kunnes eräs viisas tajusi klinikalla mikä kissaa vaivaa :(

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mun pitäs saada hemille joku tommonen älypeli :d alkaa perus kotiälytemput olla käyty läpi. Ompas kivan oloiset tääkin blogi, miettii edelleen pitäisikö kokeilla tätä..

Anna ja ohuet kirjoitti...

Hei Elina, ihania kisuja sinullakin! Tulin vastavierailulle :)!

T. Anna ja eläimet
------------
www.annanelaimet.com

Anonyymi kirjoitti...

Mä oon ihan samaa mieltä siinä, että ulkoiluttaminen on paljon helpompaa aktivointia kuin sisäleikkien keksiminen :D Vielä kun on tarha, niin heittää vaan kissat sinne niin johan tulee virikettä ;) Eetua kun on vielä niin vaikea aktivoida sisällä, se on liian ahne ja kärsimätön ja mulla ei riitä luovuus :D

Hieno uusi blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Sirius viskaisi nuo pallot heti pois ja ahnestisi herkut. Sitten pallot piilotettaisiin ja odoteltaisiin, koska emäntä täyttää herkuilla kolot..

Todella hieno uusi blogi teillä!