maanantai 31. tammikuuta 2011

Parhaat kuvat TOP 10 2010


Koiralle.fi -verkkokauppa järjesti valokuvakisan, jossa tarkoituksena oli postittaa heidän FB-sivustolleen kuva koirastaan sen lempipuuhissa. Valitsin yhden -- niin sisällöllisesti kuin teknisestikin -- suosikkikuvistani kisaan.

"Vesihipat" -- Rosie ja Sima, kesä 2010.
Rosien ja Siman vesijumpat voittivat kisan ja meidät palkittiin 100 euron lahjakortilla. Kusti toi tänään paketimme! Ajattelin, että voisin tähän kerätä parhaimmat otokseni vuodelta 2010; eli kuvat, joissa on vain sitä "jotain", mikä saa minut ylpeäksi niistä. Klikkaamalla suuremmaksi!


"Nimikkopanta" -- Rosie kevät 2010
"Tutustuminen" - Mollie,Kielo ja Rosie syksy 2010.
"Kesäheinä" - Rosie kesä 2010
"Kukkakedon Valtiatar" - Rosie kesä 2010
"Ruskean sävyt" - Rosie kevät 2010
"Hailuoto" - syksy 2010


"Kurvi" - Jasso ja Rosie kevät 2010



"Hiihtäjä ja koira" - Isäni ja Rosie kevät 2010

"Kesytiikeri" - Tuisku kesä 2010.

4 kommenttia:

luolaleijona kirjoitti...

Aivan upeita kuvia! Noita katsoessa huomaa taas kuinka paljon itsellä onkaan vielä opittavaa ;) Toivottavasti tänä vuonna nähdään lisää samanlaisia!

Elina kirjoitti...

Kannattaa ottaa huomioon, että kaikki on otettu ulkona :) Minähän en juuri sisällä edes kuvaakaan, kun tuskastustaa valon vähyys ja se, ettei ole sisäkuvaukseen sopivaa objektiivia. Sen sijaan SIE saat ihan upeita sisäkuvia kissoistas ja siitä mie oon kade! Mutta hyvällä tavalla kade: nautin niiden katselusta <3

saila kirjoitti...

U-P-E-I-T-A kuvia!!!

Maria kirjoitti...

Ihania kuvia! Pitäis itsekin jaksaa joskus raahata kamera mukaan ulos, nyt kuvauksen kohteet ovat olleet lähinnä sohvalla makoilevia koiria.