tiistai 4. elokuuta 2009

Viikko takana



Kas -- minnekä se aika menikään?! Rosie on nyt 2kk vanha höppeli. Olemme edistyneet talutin harjoittelussa, joskin Rosie ei oikein tykkää olla narussa takapihalla kun siellä pitäisi saada juosta :D Ollaan käppäilty tänään jo teitä pitkin ja siellä se menee ihan nätisti. Jotain hihnan kiskomista esiintyy ja kun muu ei ole toiminut olen puhaltanut päin vauvahauvan pärstää... En tiedä onko se tosin hyvä keino ... Se on ollut kissojen kanssa se viimeinen oljenkorsi, jos muut keinot ei auta. Huomenna kokeillaan ajaa bussilla! Sitten käydään shoppailemassa kennelrehussa, käydään Anskun luona ja sitten mennään Sorsasaloon ihmettelemään. Eli myös autoajelua ohjelmassa. Anskun ranskiksen, Bonnyn, ja Roxin kanssa noi tulee hyvin juttuun!

Rosie on aikamoinen tihulainen, mutta on oppinut jo "EI!"-käskyn hyvin noissa asioissa että mitä saa syödä ja mitä ei ... Luvalliset tuhovimman taltuttamiseen tarkotetut zooplus laatikot ovat aika pop. Paljon kanssa siankorvia sun muuta on lattioilla lojumassa... Aika karseelta näyttää täällä meillä kyllä :D Rosien mielestä kaikki on niin kivaa ja hubaa, että se vähän huonosti jaksaa keskittyä muhun, mikä vähän rassaa mun hermoja, kun olen tottunut kouluttamaan Meikoa. Meikon kanssa meillä on niin hyvä kontakti. Tosin sitten aina itteesä pitää muistuttaa, että raasu on vielä vauva ja ollut meillä vasta viikon ... Koiravauvat oppivat pikku hiljaa ymmärtämään omistajansa eleitä ja äänensävyjä. Vauva osaa jo istumisen ja maahan menon lisäksi antaa tassua -- mutta kaikki tämä vain, jos se jaksaa keskittyä tarpeeksi. Istuminen onnistuu kyl jo aika lahjakkaasti, kun ollaan lelujen avulla treenattu sitä ulkonakin.

Tänään on taas ollut "En syö mitään muuta kuin kissanruokaa ja kaikkea mitä ulkoa löytyy, etenkin hiekkaa ja pikku kiviä" -juttu. Grr! Ja Tuisku pihistelee vauvaruokia ... Se on niin pösilö punainen :D

Meikon mielestä Rosie on yhä aika ällö!! Siniboss ei ole ihan vielä sujut pennun kanssa, mutta eiköhän se siitä. Eilen Meiko ja Tuisku tuli loikkimaan pöydille ihan ihmeissään, kun seisotin Rosieta siinä :D "Mitä TUO täällä tekee?!!!"



Kyllä se vauva kuitenkin kiinnostaa...


Houkutus suuri vähän kokeilla purra...


Päikät otetaan yhdessä -- joskin ei vielä vieri vieressä.


Väsyny puppy!


Hirveesti tuntuu olevan opettelemista ja kaikkea koiravauvan kanssa! Tänäiltana meinasin lueskella vielä Kaimion pentuopasta, kun tuntuu, että kaikki asiat katoaa mielestä kun tilanne yllättää. Tosin kaiken kaikkiaan olen sitä mieltä, että Rosien kanssa eka viikko on ollut success! Tänään otettiin naksutin käyttöönkin!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Rosiehan osaa jo TOSI PALJON asioita! Etevä poika! Ja niin söötti!

Outi kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja varsinkin tuo houkutteleva häntä! Niin voi kuvitella mielessään, että miten paljon se pentukoiraa voikaan kiinnostaa. :)

Bediitta + kissapoppoo kirjoitti...

Oho, täällähän on blogiväki lisääntynyt! Voi kuinka suloinen koiruli teille onkaan tullut. :)
Hyvä, että kissatkin ovat jo vähän tottuneet pikkuiseen!