maanantai 13. heinäkuuta 2009

Pari videota Puikkoukosta
Siinäpä pari videonpätkää (todella pätkää) Tuiskelon menoista viime lauantaina! Ihana oli saada välillä aurinkoakin sateen keskelle. Myös Meiko ja Meeri käväisivät ulkona, mutta koska ukkipukki oli ajelemassa Haminassa, ei ollut järkkäriä millä kuvailla : ( Ja niin kamalia on noi digikameran kuvat etten niitä jaksa edes tänne laittaa.

Ai niin! Meeri ei enää pelkää hissiä vaan lähtee ulos reippaasti :-) Huippua. Tuisku taas on alkanut oppimaan yhä paremmin mukana seuraamista sillai "koiramaisesti." Jos ukkeli kesken lenkin pysähtyy jumimaan, huutelen sille että "puikuu, puikkoukko!" niin sieltä se taas kirmaa ja meno jatkuu. Mut on siinä vielä harjottelemista. Avain opetuksessa on ollut se, että omasta äänestä pitää kuulua kaikki kehut ja hellimiset, mitä saa mamin seurailemisesta :-D

3 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Hihii palvelusväki on selkeästi liian hidas tälle torpedolle ;)
Kulku on samaa kuin Tikrulla Nallepuhissa - pojojoing ;D

luolaleijona kirjoitti...

Se on sammakko! Se on kenguru! Ei, se on.. Tuisku!

Teillä on kyllä meno nopeaa! Voin kuvitella kaikki ne nykäykset johon matka tyssää :D Raichukin on alkanut oppimaan seuraamista. Olit kirjoittanut hyvin sanoiksi tuon "metodin" mikä toimii myös sille, eli että omassa äänessä kuuluu se että on hienoa ja mahtavaa ja hauskaa ja että on ylpeä kun kissa tekee oikein. Aslan taas.. no, sillä taitaa mennä korvat lukkoon ulkoilmassa ;)

Elina kirjoitti...

Hei mistä nuo tuiskun valjaat on ostettu (paitamalli)? Vaikuttaa lempeämmältä kuin tavalliset valjaat.