lauantai 25. huhtikuuta 2009

Säärystinmies palasi maisemiin.


Tuiskumies aka Säärystinmies. Ihmeen kiltisti se suostuu pukemaan himpun verren glitterisen ;-) säärystimen ylleen. Kehrää vaan ja pitelee silmiään kiinni, ah ihanaa kun KERRANKIN saa huomiota!
Osa kuvista menikin jo feissinkin puolelle, mutta jatketaans enempi juttua tänne!

Mittarin mukaan 20+ auringossa, huhuh!! :-D Tuisku oli vähän yllättynyt siitä, kuinka maailma oli muuttunut sitten sen marras/joulukuisen reissun takapihalle ... Vähän aikaa tillisteltyään mies muisti kuitenkin, mistä oli kyse. Sitten mentiin häntä korkealla pystyssä ja välillä kommennettiin äitiä hiljentämään tuo KAMALA liikennemelu!

Määä-äää, korvat särkyy!!!

Spurtitkaan ei olleet täysin unohtuneet, mutta valitettavasti mukana oli n. 1,5 m pitkä remmi, joten spurttailusta ei tullut juuri mitään.


Minä voisin mennä tuonne tiellekin.

Näin komeasti kastraattimies merkkaa.

Parvikelasit ovat olleet ihanat siinä mielessä, että parvike pysyy mukavan lämpöisenä ja kissat ravaavat päivät pitkät huoneiston ja parvikkeen väliä. Yhtä raikas se ei kylläkään ole, mitä olivat verkot, eivätkä kissat nyt saa partsilla ollessaan auringon valoa. Valoisampi ja miellyttävämpihän se partsi on noin. Tällä hetkellä näyttää ikävästi, että verkon saisi kiinnitettyä yhden lasin taakse vain ulkopuolelle. Hemmetti, saattaa olla, että katsomme tämän kesän ennenkuin virittelemme mitään. Jos on hyvä niin olkoot hyvä. Onneksi kissat saa vietyä valjastelemaan ja saavatpahan aurinkoa siiinä.


Säärystinmies on havainnut kameran...!

*Muiskaus*

5 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

The Return of The Säärystin Man! Komeesti vetää - huutaa ja merkaa - harva kastraatti osaa ottaa ilon irti keväästä noin täysillä! Meidän TheIsiKissa on parempi kuin kenenkään isi!

Tinittin kirjoitti...

Aivan ihana tuo viimenen muisku <3

Luolaleijona kirjoitti...

Muiskaus takaisin Tuiskulle! Aslan tuossa kuiskutti vieressä että Tuisku voisi julkaista pienen vinkkilistan arkajalkakissoille: "Kuinka opin pitämään ulkoilusta by Tuisku" ;)

Sirpa kirjoitti...

Suloinen tuo kissan muisku. :)

maarit kirjoitti...

Hassu Muisku!