maanantai 26. tammikuuta 2009

Pimp my soffa



Häviävätkö kaikki leluhiirenne?

Tämän päivän nikkarointi-idea on Sultsinoilta: Lattialistaa sohvan alle, jotta sinne ei leluhiiret pääsisi muhimaan ja lisääntymään (mitä ne meillä ainakin tekevät nopiasti.) Meillä hanke toteutettiin niin, että laudat naulattiin kiinni sohvan runkoon. Nikkaroija oli tietenkin isäni ja Tuisku, mä vaan ihmettelin.


"Hii'op!" Sanoo Duunari-Tuisku, kun auttaa isää kääntämään sohvaa kyljelleen.


Duunari-Tuiskulla on oma pörröinen työkalu.


Möykyt laskevat sohvan alta löytyneitä hiirenraatoja.
"Yksi puuttuu", tuumaa Meeri.

Myös kiipeilypuu oli duunauksen tarpeessa. Se oli taas ihan rempallaa ja kaatumisuhkan alla (taas) ja päätettiin, että se porataan kiinni. Eli nyt sitä on liimattu ja porattu -- Onko meidän porukka vain extrariekkujia vai mikä mättää ?



Olen aika söpönenä.


Osaan leikkiä myös hurmuria.


3 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Onpa teillä kaikkeen uutta! Vois jos sanoa pimp my life! Tuiskimo näyttää niin leuhkalta.. uudet repimispuut ja honeysuckle tapettava ja kaikkee! Ja järkkäri! Grrr!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas duunari-Tuisku vahva kun tuosta vain sohvatkin kääntelee! :D Tuollainen lista on kyllä hieno idea. Meidän "pimp my soffa" -projekti jäi sille asteelle että naulattiin lakana pohjaan kun Raichu oli pienempi, ettei se olisi mennyt sohvan sisään ja liiskaantunut :S Nyt siellä sitten asustaakin pesue hiiriä, ja arvaa vain ovatko pojat välillä käärmeissään kun näkyvät muttei ylety sitten millään...

Kiitos kehuista :o :D Tuiskulle sopisi kyllä villapaita, komea herrasmies kun on ;) Voin ihan kuvitella sen vaikka viininpunaiseen paitaan ulkoilemaan. Mikset kokeilisi itse tehdä? :) On oikeasti helppoa!

Anonyymi kirjoitti...

Vastasin sinulle taas tuonne meidän blogin puolelle ettei kysymys jäisi irralliseksi vastauksesta!