keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Rokotukset ohi

Jep, näin on duramet saatu :-) Itse jouduin töihin, joten Rosien ukki kuskasi vaavelin Paavon vastaanotolle. Painoa on nyt 5,6kg ja ikää 12vk ja pari päivää.

Paavo tsekkasi myös Rouskan juveleenit vaivat "ohi meneviksi." Eli siis Rosiella on ollut alapään vuotoa, joka sai mut aluksi ihan kauhistuneeksi, että nyt sillä on jokin kohtu/emätintulehdus. Tässä vaiheessa oireilu kuitenkin menee valkovuotojen piikkiin (käsittääkseni.) Vaivaa on kotihoidettu karpalorouheella ja maitohappobakteerilla. C-vitamiini tietty auttaa pitämään pissatulehduksiakin loitolla, joten ihan hyvä on sitä käyttää muutenkin narttupennulla. Toisaalta maitohappobakteerit ovat nekin ihan paikallaan, kun Rosie on alkanut syödä erilaisia luita... Herrrrkua ovat. So far, so good. Ei ole ollut massu sekaisin :)

Nyt olen vähän väsypää ja jumissa, joten en jaksa tarinoida enempää Rousarista. Se kasvaa, syö, leikkii, oppii ja on maailman lutuisin koira :D Sen sijaan lätkäsen kuvia kissoista vaihteheksi. Kuvat on otettu eräänä syksyisenä auringonlaskuna:


Pupu vai kissa?


Hmm...


Hyp!


Ja verkon taakse pällistelemään.


Tuisku-ukko!


Ja taas.


Keikistelevä Tuisku-ukko.


Meiko härkkii.



Meikon silmät ovat niin ihanat.



Hih, tässä kuvassa Tuisku ja Rosie ovat ihan hämillään. Ne nimittäin nukkuivat vierekkäin. Sitten Tuisku heräsi ja päätti kokeilla, josko Rosie painisi. Niinpä Tuisku härkki tassulla Rosieta, joka heräsi aivan ihmeissään, että mitä kissa tekee? Sitten Tuiskukin oli ihmeissään, ikään kun olisi miettinyt, että miksi mä ton kanssa yritin leikkiä ?! Siinä sitten ihmeteltiin ja oltiin outona...


Ainiin!! Pitääpä muuten tännekin se tiedottaa, että meidän Tuisku on nyt UKKI! Ja jälkikasvu on silmiähuumaavan kaunista! Käykää kurkkimassa: http://orifame.blogspot.com <3 Jos ei olisi möykkykiintiö täynnä, niin tuo punainen olisi mun!

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Ihania kissakuvia :-) Voin vain kuvitella koiranpennun hölmistyneen ilmeen, kun kissa alkoi sitä taputella tassulla :-)