lauantai 26. syyskuuta 2009

Damned blogger

Ahaa, ne kadonneet gadgetit löytyivät -- sivun alta!! Mistähän syystä ne tuonne alas ovat hypänneetkään?? Blondi vietti eräs päivä tällä viikolla tuntikausia miettien, miten gadgetit saisi palautettua takaisin paikalleen. Onko mahdollisesti jokin postauksen kuva ollut niin iso, että sivuelementeille ei ole ikään kuin "jäänyt tilaa"? Mene ja tiedä. Ei ole hyvä tämä blogger.

Tuisku käväisi eilen minun ja Rosien mukana ulkona metsässä. Tuisku oli helppo ottaa mukaan, koska mies menee automaattisesti sturdi bagiin, ja siinä sen sitten kantoi metsään helposti. Koira irti ja Tuisku fleksiin -- and go! Rosieta piti kieltää pari kertaa ihan ärähtämällä, kun tämä oli sitä mieltä, että jippii! nyt leikitään Tuisku :p Tuisku on kissoista se nössöin, joka ei vaan saa koiraa kuriin ... joten mun pitää hoitaa se homma Tuiskun puolesta. Rosie ei samalla tavalla natuuttele ja möyri Meerin päällä. Meikosta puhumattakaan!

Hih, oltiin me kyllä varmana aika näky :) Koiran- ja kissanulkoiluttaja.

Aloitin tänään Incatille mietinnän hiivasta. Useimmat! (jopa RC) kissanruuista sisältää hiivaa... Itselleni puhkesi huoli, että mitenhän on, lisääkö ruuansisältämä hiiva myös hiivaa, jota on kissojemme elimistössä? Myös koiran ruuista löytyy tuo "dried yeast" melkein jokikisestä. Orijenia ja Acanaa lukuunottamatta.

En ole ottanut sisällä juuri lainkaan kuvia nyt viime päivinä... Eli kuvia olisi luvassa (taas) vain Rosiesta. Käykää tutustumassa galleriassamme te joita kiinnostaa!





Loput kuvat täällä

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Minä olin kerran kuuntelemassa kissojen ja koirien raakaruokaluentoa ja luennoitsijat neuvoivat, että esim. jos koiralla on allergiaoireita korvissa (töhnää ja tulehdusta) niin silloin pitää välttää hiivapitoisia ruokia.

Sirpa kirjoitti...

Clinivet :in sivulla on hiiva mainittu yhtenä kissan ruoka-aineallergeenina (sinne on listattu allergeeneja).