sunnuntai 16. elokuuta 2009

Kuvia kissoistakin välillä

Heipu hei!

Aikaa onkin kerinnyt vierähtää vime päivityksestä. Huominen on kesäloman viimeinen päivä -- Mihin taas kaikki aika katosi, iiks! Saa tosin nähdä, tuleeko minulle enää paljoa töitä ennen kuin koulut alkavat syyskuussa. Ei toisaalta haittaisi, vaikka ei tulisikaan, kun Rosien kanssa on niin paljon opeteltavaa vielä.. Joka tapauksessa huomenna olisi ohjelmassa ainakin piipahtamista muuttaneen Lemmikkiaseman avajaisissa, koiravakuutuksen hakua Tapiolasta, sekä matolääkkeiden metsästystä apteekista. Laskeskeltiin, että Rosie on jo about 10 vk vanha. 2 viikkoa ennen rokotuksia pentu kuuluu madottaa (madotan tietty koko möykkyjengin) jotta rokotuksen teho olisi paras mahdollinen. Jos oikein laskin, niin rokotuspäivä olisi sitten pe 28.8 tai ma 31.8. Pitääpi alkaa soitella jo aikaa valmiiksi !

Rosie ja kisset ovat edenneet ystävyydessään. Nytkin Tuisku ja Rosie melkein nukkuvat vierekkäin tossa sohvalla :D Tuiskua kuitenkin vielä vähän hirvittää, jos pentu riehuu. Eli vielä luottamus ei ole kyllä 100%. Meeri ottaa suht lunkisti vaavin kanssa. Sitä ei edes huolestuta, vaikka Rosie huitoisi tassuilla Meeriä leikkimään. Meikon mielestä vauva on yhä aika ällöttävä (Itse asiassa uskon, että Meiko on aika sadisti. Se nimittäin joskus villiintyy vähän seurailemaankin Rosieta, kun huomaa, että se pelkää...) Kuitenkin Meikokin käy nuuhkimassa vauvaa ihan nätisti eikä Rosie joka päivä ota kuonoonsa talon pomolta. Kyllä se tästä! Hyvältä ainakin näyttää :)

Viime aikoina onkin ollut hyrymykkäät kuvia Rosiesta, joten nyt tuleekin siten oikea lössi kuvia mökelöistä! Kaikki kuvat on ottanut kaverini, joka oli täällä pari päivää kylässä. Oli kiva kyllä kun mökelötkin pääsivät saamaan extrahuomiota !! Ei tee niille yhtään pahaa nyt, kun tuo koiravauva vie niin paljon aikaa.



Aloitetaan Meikosta, sehän se tätä taloutta pyörittää:


Meiko tuumailee partsilla, että syksy on tullut ...


Näissä kahdessa Meikolaisella on ihanan itämaisilme!




Toinenkin poseeraus parvikkeelta.


Sitten Tuisku-pappaa:


Tuisku-kissa päikkäreillä.



The babyface.


Selvä syksynmerkki: Itämaiset pörhöttelevät parvikkeella turkkiaan ja näyttävät puluilta.


Meeri käväsi ulkosallakin leikkimässä heinillä!











Bojoing -- !

1 kommentti:

Menina kirjoitti...

Oivoi, kyllä se syksy sieltä vaan taas tulee :( Meilläkin on parvekeulkoilut vähenneet - paitsi tuo yksi pörröturkki Sanni siellä edelleen kökkii iltaisin :)

Ihanat kuvat taas! Meikolla ja meidän bossmiehellä on samaa asennetta kuvissa ;) Yksi silmäys vain ja pysyy alamaiset ja muu karvajengi kuosissa :D

Axilurit on vedelty täälläkin ja rokotuksille mennään 31.8. ;)