tiistai 18. elokuuta 2009

Hulinaa


Kunnostauduin ja otin kameran mukaan, kun lähdettiin Vuorelassa iskän ja hurttien kanssa käppäilemään. Eli kuvapäivitystä luvassa.



Rosie pistää hanaa yksin ja Roxin kanssa.





Pellolla pyörähtelyä:



HAA -- ! Roxiih -- !!

Ukki mie haluan jo kotiin !!

Ukkiiii!! kuunteletko sie minnuu ees!!


Bonny ja Rosie osaa olla kyllä yksiä nahistelevia peikkolapsia keskenään:







Kuvia tuli aika huikea määrä, joten loput löytyypi täältä!

3 kommenttia:

saila kirjoitti...

Hauskan näköistä hulinaa :D

Kyllä voi antaa aivan hyvin rustoluita, tai mitä tahansa luita raakana. Paras olisi tietenkin, että saisi niitä joka päivä yhtenä ateriana, niin maha tottuu eikä hotki. Luut, joissa on lihaakin suunnilleen 1:1 on BARFissa ruokavalion perusta. Loput 40% on mössöruokaa, sisäelimiä ja kasviksia.
Isot naudan reisi- ja sääriluut tms on sitten ajanvieteluita, joita saa kaluta. Ja aina kaikki luut raakana!

Kyllähän Mosca syö luita ;) Kissatkin pistelevät lähes kaikki broilerin luut kokonaisesta linnusta suihinsa, Mosca sitten siivoaa niistäkin loput.

luolaleijona kirjoitti...

Ihana kun kaverukset ovat kooltaan niin lähellä toisiaan mutta päät ovat niin eri kokoisia :D Oltiin tänään junassa ja Kuopion kohdilla tuli kyytiin joku nuori nainen whippetin kanssa, piti heti kääntyä katsomaan että minkä näköinen whippet siellä menee kun ettekös te asuneet siellämain? :D Oli kuitenkin musta :)

Orifame Senja kirjoitti...

Johan on superhauskaa menoa :D Rosie nauttii, kun on nopein!!

The Isikissalle teekkuja! Aika raju mies, kun tuollai uskaltaa Ii-ii:tellä ja munaskuita kasvattaa! Oppii näyttämään oman paikkansa siis! Ossiemonsa ei tarvii, kun sen emo Saimi yhä kulkee sen perässä sanomassa, että lastani ette saa vaikka yrittäisittekin (: Näillä eväillä elämässä eteenpäin!