maanantai 14. maaliskuuta 2011

Pori

Muut menee mummolaan maalle. Me lähdetään Porin keskustaan, Liisantorille! Kissat jäivät tällä erää äitiäni viihdyttämään... tai siis valvottamaan. Meeri oli kuulemma pelkäillyt uudessa ympäristössä itämaisia ja Meiko karjunut pitkin yötä. Ja minä niin kehuin, kuinka mun kissat on tosi kilttejä. Ahem. Meiko-paralla oli ääni käheänä, kun sen kotiin hain, ja sen käytös on nyt muistuttanut enemmän loiskalaa kuin kissaa; koko aika sylisssä tai edes kyljessä kiinni.

Poriin ajelimme siis viime viikolla maantaina ja takaisin lauantaina. Rosie ja Roxi olivat kohteessa mukana, ja Rosie matkusti superrennosti, kun oli postafenia eli matkapahoinvointilääkettä. Se hyppäsi itse autoon ja kelli selällään auton takapenkillä kuin sängyssä konsanaan, ihanaa. Porissa ajanvietettä oli rutkasti: elokuvateatteriin katsomaan 3D:nä Tangled, shoppailua, uimahallissa käyntiä, juustojen syöntiä ja Final Fantasyjen pelaamista tädin kanssa. Rosie ja Roxi pääsivät lisäksi tutustumaan Porin keskustan uuteen koirapuistoon ja Rosien kanssa seikkailimme myös Kirjurinluodossa, jossa Rosie olisi halunnut tappaa kohtaamamme fasaanin.

Rosie ja Rosien pallo koirapuistossa.
Roxi paistattelee.

Allu-tätini luona pääsimme moikkamaan Sini-mummua joka täyttää jo 11 v. Sini on yhä hyväkuntoinen, pulskanpuoleinen mummeli, jonka kyltymätön into kaikkeen heiteltävään tavaraan ei ole sammunut. Tuskin koskaan sammuukaan. Siniin itselläni on vahva tunneside, jahka silloin kymmenisen vuotta sitten olin Sini-pentua hakemassa, nukuin sen kanssa ja leikein sen kanssa paljon oman koiran puutteessa. Sini oli alunperin siis siskoni koira!


Kuukausi sitten tätini oli ottanut toisenkin koiran, Oona-kääpiösnautserin (Uptight Jack's Quinella.) Oona oli melkonen hömppä, joka halusi vain pussailla ja himoitsi mun juustojani :) Kerrassaan sympaattinen tapaus. Sini ja Oona tulevat hyvin toimeen. Roxin mielestä Oona oli iiiihana ja rotuserkukset vähän leikkivätkin. Rosie  taas oli Oonan mielestä liian iso leikkikaveri.

Oona

Kerrassaan mukava reissu siis takana kaikin puolin. Tekemistä riitti sekä itselle että nelijalkaisillekin. Toissa päivänä siis kotiuduimme ja eilen Rosie pääsi jälleen juoksusuoratreeneihin, joskin nyt viehettä vedettiin moottorilla ja yksi kulmakin oli. Vieheen vedon päälle saatiin viellä pullakahvit Annen luona, olipa kivaa. Nyt saa riittää Rosien viehetreenit ja jäämme odottelemaan ensikuun kisoja Uudellamaalla! Jännittää :D

1 kommentti:

Orifame Senja kirjoitti...

Räyh miten kiva Porin reissu teillä oli!
Mäyräkin näyttää kovin kevätintoiselta! Suloinen tuo suvun uusin koira. Pitää ihmetellä, miten tollaisesta aarteesta joku on malttanut luopua <3
Onnea Rosielle kisoihin! Peukutan. Kerro sit miten menee! Rosien ilme kertoo sen että vauhtia piisaa ja bensaa suonissa!