sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Kajaanin Tamminäyttelyt 8.10.2011

Näyttelyreissu sujui hyvin lukuunottamatta sitä, että Rosie oksensi Suvin vanhempien jaguaariin... Sori!!! Kajaanin pallohalli oli kylmähkö ja ahdas, kuten oli peloteltukin. Tuomarituttavuutena Jarmo Vuorinen oli positiivinen tapaus, mukava mies ja hyvin tarkkasilmäinen sekä oikeudenmukainen.

Sima käyttäytyi kuin kehari kehässä, koska se hinkusi (juoksuisen) Rosien luokse. Sima antoi kuitenkin seisottaa itseään yllättävän nätisti eikä ollut tippua pöydältäkään! Sima sai ERI:n ja sijottui junnuluokassaan neljänneksi, eli hyvin tyytyväisiä ollaan jätkän ekoihin virallisiin näytelmiin :) 

Rosie esiintyi hääki hyvin, mitä nyt tärisi kun oli mukamas niiiin k-y-l-y-mä. Tuloksiksi saatiin ERI ja NUO3, jee! Vuorinen saneli näin Rosiesta: 

"Erinom. tyyppi& mittasuhteet. Eritt. hyvä pää & ilme. Kaunis kaula. Lapa saisi olla viistompi. Erinom. eturinta & runko. Oikein kulmautuneet takaraajat. Liikkuu hieman leveästi edestä. Erinom. sivuliikkeet."


<3 Hyvä Rosie!! 

ps. Rosien loppupuolella olevat juoksut eivät juuri muita miehiä häirinneet. Fasun Rosie olisi lopulta kelpuuttanut miehekseen ja alkoi jo diivailla Fasulle siihen malliin, että mitäs jos ~ ... (en ymmärrä tuon nartun juoksuista mitään, kun oletettuina tärppipäivinä sitä ei miehet kiinnosta, vaan ihan juoksujen lopuilla sitten joku yksi ja ainoa romeo kelpais!)

... Kiva reissu kaiken kaikkiaan!  :)

Ei kommentteja: