maanantai 3. toukokuuta 2010

Siman hakureissu

Eilen olikin melkoinen päivä! :) Syöksyttiin siskon, Bonnyn ja Rosien kanssa aamujunaan määränpäänämme Mäntsälä. Junamatka meni oikein hyvin ja rauhallisesti (mitä nyt Rosie yritti aina silmän vältttäessä hivuttautua töllistämään muita lemmikkivaunussa matkustajia). Kyllä sitä huomasi, että reissu jännitti, koska unta ei meinannut saada vaikka normaalisti simahdan alta aika yksikön junassa/autossa/bussissa! :D 

Asemalla meitä vastassa oli Irina ja tällä kertaa Rosie jopa muisti kasvattajatätinsä! Olin Rosielle antanut junamatkan aikana matkapahoinvointilääkkeen, joten jopa mutkitteleva  tie Rajakulmalle ei aiheuttanut kuolausta. Perillä Gaselle'sin kennelissä meitä odottivatkin jo Porista tulleet kurppavanhempamme, Kaitsu ja kaksi iiihanaa pentua: Sima ja siskonsa Tosca! Tottakai ihania olivat myös aikuiset koirat Sahara, Sandra ja Kenia! Kenia-äiti ja Rosie on kyllä niin samannäköisiä! Jopa Irinan mies Kaitsu yhdessä välissä taputteli Rosieta ja kutsui sitä Keniaksi :D Vai oiskohan se taputellu Keniaa ja kutsunu sitä Rosieksi... No kummin jommin! Tässä todistusaineistoa äidin ja tyttären yhdennäköisyydestä:



Rosie olisi tällä kertaa ollut valmis jopa leikkimään isojen tyttöjen kanssa, mutta isot tytöt taisivat olla liian innostuneita vieraista eikä leikit kiinnostaneet. Kuvassa edellä juoksee pentujen Sahara-äiskä isoine tisseineen.


Yllä itse Päivän Kohokohta ja Rosie. Simasta saamani vaikutelman mukaan kyseessä on rauhallinen pentu, mutta ei missään nimessä ujo tai arka! Sima on pikemminkin sellaista herrasmiestyyppiä. Sima ottaa hyvin kontaktia ihmisiin, eikä koko kotimatkan aikana voinut pahoin autossa. Itse asiassa Sima oli paljon rennompi kotimatkalla kuin mitä Rosie eikä pelkää Bonnyakaan kuten Rosie pienenä teki. Eli kyllä se kaikinpuolin vaikuttaa hyvin rohkealta ja reippaalta whippetkakaralta, joka kaiken kukkuraksi on vieläpä hirmuisen sievä! Simaa pitää alkaa ehdottomasti opettaa seisottamaan niin saadaan siitä kivaa näyttelyseuraa Rosielle!



Suloinen kakara! Mennään heti huomenna katsomaan kotiutunutta Simaa :) Hyvämieli jäi hakureissulta. Olen extraylpeä Rosien reippaudesta ja helppoudesta matkan aikana. Puolkiloa karkkia sain vedettyä naamaan kera muutamien keksien Irinan luona *örp* Onneksi tänään on taas agilitytreenit ja pääsee kuluttaa liikaläskejä!

Ei kommentteja: