torstai 8. lokakuuta 2009

Onnea Meeri 3v!

3.10 Meeri-kissa täytti 3v ! Onnea Meeri-Peeri-Peruna-Meeri!

Meeri ja Meiko eivät saaneet mitään erityistä synttärilahjaa tai kakkua. Jotenkin tavaksi on tullut, että Tuiskun synttyjen aikaan pidetään sitten kaikille yhteiset kekkerit. Olenkin jo keksinyt, mitä ensivuonna järjestän kateille: Ruohomaton! Otan jonkun pyykkikorin ja istutan siihen oikein kaistaleen ruohoa. Tuiskun syntyt on talvella, joten ruohomatosta pitäisi irrota iloa.




► 3 v. Meeri komeilee allekirjoittaneen opiskelusotkun äärellä




► On se vain niin sievä valkoinen!







Asiasta kärrynpyörään. Tiistaina meille sattui aksidentti Rosien kanssa pentukurssilla: Labbis jyräsi Rosien. Itse onnettomuustilanne oli hirveä, sillä Rosie meni säikähdyksestä ja kivusta ihan paniikkiin. Nyt jännitän tulevaa kurssikertaa, sillä en ole todellakaan varma, suostuuko Rosie edes menemään koko halliin sisälle? Tai että pelkääkö se siellä kaikkea ja kaikkia? Toisaalta en ole täysin varma päästäänkö me edes osallistumaankaan ensi tiistaina. Tällä kertaa ei nimittäin säästytty kolhuilta. Aluksi kaikki näytti olevan OK, mutta  ti-ke välisenä yönä Rosie alkoi aluksi kipuilla kylkeä ja nyt sitten niskaakin. Rosie pääsi heti Paavon vastaanotolle ke-aamuna ja saatiin lyhyt kuuri kipulääkettä. Kylki ei ole enää niinkään kipeänä, mutta niska sen sijaan kyllä on. Rosie ei suoranaisesti arista sitä, mutta jotkin liikkeet (työntäminen, vetäminen) sattuvat. Päätään Rosie kyllä ravistelee ja kääntelee, jopa vetää hihnassa,  joten olen samaa mieltä Paavon kanssa siitä, että tuskin mitään on murtunut. Lihasrevähdys se sen sijaan voisi olla. Olen pitänyt Rosielle säärystintä kaulassa nyt sisätiloissakin kuten kuvasta käy ilmi. Itse kun olen krooninen niskaoireilija, niin tiedän kokemuksesta, että esim. kaulaliina  auttaa niskakipuihin jahka lämmin tekee mukavan ja rentouttavan hauteen lihaksille :) Paavo määräsi, että Rosien tulee ottaa nyt rennosti. Käytiin me silti äsken vähän pidempi lenkki metässsä kera iskän ja Roxin (Roxi on turvallinen seuralainen toipilaalle, koska se ei suostu riehumaan.) Kivojen  lenkkihetkien lisäksi noudin Rosielle postista paketin, joka sisälsi oikein superpiristeen!!





Tadah! Vanha kettuhattu! ISO KIITOS tästä ihanasta turkiskappaleesta kuuluu minun mummolleni !! Kettuhatusta olisi tarkoitus tehdä viehe, mutta tällä hetkellä se on lelukäytössä! Zooplus pakettikin kotiutui tänään. Se sisälsi mm. Rosien uuden pesän! Entinen pesä lähtee Bonnylle! :)

9 kommenttia:

Orifame Senja kirjoitti...

Onnea Meeri-peeri-perunalle!! Niin ne vuodet kuluu :)
Onneks Rosie voi jo noin hyvin!
terkut Loviisassa loisivalta Senjalta ja emännältään Heidiltä.
PS. Ostettiin tänään IHANIA keräilyankkoja wuaaah

Elina kirjoitti...

Kato! Terkut sillekin riikalle (joojoo, siis Heidille!)

Rosie voi hyvin, mutta se on alkanut kylläkin pelätä vieraita ihmisiä nyt sen tapauksen jälkeen... Alkaa hyppiä ja poukkoilla hihnassa. Voit uskoa, että on aika masentavaa :( Onneksi se on nuori, eli mahikset olisi saada positiivisilla kokemuksilla pelot pois.

Millaisia ihania keräilyankkoja??

Vulpes kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut kauniille Meerille :)

saila kirjoitti...

Voi Rosieta... Toivottavasti olet muistanut arnican. Ja hierontaa sitten kun on pahin kipu hellittänyt. Toivottavasti unohtaa säikäyksen pian. Rapsutukset toipilaalle ja myös kissoille!

Elina kirjoitti...

En ole muistanut arnicaa! ainoastaan rescue remedyn, kun sitä tuli hankittua kasvattajan suosituksesta matkapahoinvointiin. Mitä arnica tekee?

Maarit kirjoitti...

Onnea Meeri!!! :D

luolaleijona kirjoitti...

Onnea Meerille! Onpas heille tulossa hieno lahja talvella - varmasti sellainen jota kissat osaavat arvostaa!

Unknown kirjoitti...

Onnea Meeri-kaunokaiselle!

Toivottavasti Rosie unohtaa ikävät kokemukset pian.

Menina kirjoitti...

Voi myöhästyneet onnittelut kauniille, pumpuliselle Meerille!! Ja tsemppiä pentukurssille, toivottavasti kauhunhetket jää unholaan!