perjantai 24. heinäkuuta 2009

Meeri kohtaa oravan


Jee! Nyt vähän kesäsiä kuvia Meeristäkin. Kuvat eivät ole kovin laadukkaita. Sen kerran kun otan kameran reissuun mukaan, niin Meeri ei tietenkään ole yhtään kuvauksellisella tuulella ... prkl.

Tässä Meeri posettelee takapihallamme. Ihan perus Meeri-ilmekin päällä:


Sitten PUF orava ilmestyy. Itse asiassa huomasin oravan kameran linssin läpi, otin kuvan refleksinomaisesti, joskaan en ennättänyt edes kohdistaa kunnolla...




... Kun oravalle tulee jo vähän kiirus...

Zoomaus "lento-oravaan" :D Mikä tilanne.

Meeri on sitä mieltä, että hakee tuon pörröisen kotiin muille näytettäviksi!

Orava teinari on ihan eri mieltä ja pistää Meerille äkästä kommenttia steppailen sitäkin äkäsemmin pitkin puun runkoa:









"Mä puhon teistä ilmat pihalle -- !"


Aika urhea pikkunen se oli, laskeutui jopa vielä Meeriä puuta alas "vastaan." Liekö pääsee hengestään, kun kerran kohdalle sattuukin irtokissa. Mutta eikö ole aika "upeita" nää mun luontokuvat. Voisin perustaa varmaan jonkin gallerian! Liittäsin sen viime entryn ultralaadukkaan jäniskuvan mukaan! On se kirottua kun ei ole pidemmän matkan objektiivia mukana näinä hetkinä. Sellanenkin löytyy kyllä :p jossain iskältä pitäisi kysyä sitä seuraavalle ulkolenkille mukaan.



Pöh, antaa olla... Kyl mä sen toistekin kiinni saan...

(Mielestään) maastoutunut Meeri:



&


5 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Huippu Meeri!!! Ihania kuvia!!

luolaleijona kirjoitti...

Wau mitä luontokuvia! Ihana Meeri, ei ole tytöllä kyllä ihan paras suojaväri kesämetsästykseen ;)

Mikäs putki sinulla muuten on? Meillä on kitin mukana tullut 18-55, jolla ei kuvaa kyllä yhtään mitään :/ Parempi pitäisi saada! :D

Sirpa kirjoitti...

Nuo oravat saavat hyvin kissojen saalistusvaistot hereille ja niiden kisailua on kiva katsella. :D

Kivoja kuvia Meeristä!

Yhtenä vuonna orava putosi puusta suoraan Kollon nenän eteen. Sekä orava että kissa hämmentyivät kovasti, mutta orava toipui tapauksesta nopeammin ja kipitti tiehensä. Kissa ei ehtinyt kunnolla reagoimaankaan. :)

Orifame Senja kirjoitti...

kil tö skuirrel, kil tö skuirrel.. raju on meininki! Skuirrel vaan pistää takas että kil tö kät. On tosiaan skuirrelin hengelle hupaa, jos ei opi varomaan. Pitäs olla vähän katu-uskottavampi koko ja vermeet jos meinaa predaattorille uhota :D

UPEET KUVAT: LentoSkuirrel on mun #1

Menina kirjoitti...

Voi hitsiläinen mitä kuvia! Olen monasti kironnut kun meidän kaverikurre tulee aina todella lähelle mutta en koskaan saa kunnon kuvia.
Meeri on mahdottoman kaunis neiti, oikea pumpulipallo :) Ihan samalla tavalla (mielestään) maastoutuu kuin meidän kurrenmetsästäjä Kisu ;)