tiistai 16. helmikuuta 2010

Pikaiset kuulumiset

Hellurei!

Joulu pyyhälsi ohitse kinkkuineen ja suklaineen, ja siinä sivussa uusivuosikin. vilahti Molemmat tapahtumat eivät herättäneet stressiä laumalaisissa: Rosie selvisi automatkasta Poriin hienosti matkapahoinvointilääkkeiden ansiosta, ja kissat nauttivat olostaan Senjan luona. Kiitos Senja! Uutena vuotena kukaan ei pahemmin panikoinut raketteja (tai ainakin luulen ettei, itse olin ihan alkossa.) Meilläpäin raketteja ei juuri edes ammuttu  ja Rosie vietti uudenvuoden porukoillani seuranaan Bonny-neiti.

Parinkin kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua vaikka vallan mitä: Rosien kohdalla tämä tarkoittaa paria mätsäriä, pentunäyttelyä sekä agilityn aloittamista unohtamatta antoisia lenkkejä ja leikkejä koirakavereiden kanssa. Kehäkuulumisista voi katsoa tuloksia Rosien omilta sivuila (--->) ja agilitystä kirjoitan lisää kyllä kunhan ennätän. Kissojen elämään ei juuri mitään uutta sitten kuulukaan, paitsi että ne ovat kaikki muuttuneet paljon rohkeimmiksi -- sekä nyt kevään tehdessä tulojaan myöskin villimmiksi. 
 
 
 
Tuisku bailaa ensikuussa 3-vuotis synttyjään (en usko, en syö) ! Pitää kysyä Senjalta synttärilahjaksi toista fleeceköyttä. Ensimmäisen köytensä Tuisku sai Senjalta joululahjaksi ja sitä on päivittäin viskelty ja kanniskeltu suussa. Huippu lelu siis!
 
 

Meeri on saavuttanut addiktion Tassu-maitonappeihin. Toisinaan esiintyy tarpeetonta väkivaltaa, kun kyse on maitonapeista.  Meeri elää jälleen super-pur-pör-kauttaan eli ei meinaa jättää minua hetkeksikään rauhaan. Pullia neiti leipoo joka päivä ainakin viisi pellillistä ja hyräilee samalla syvään ja hartaasti. Tämän hetkinen paras lököilypaikka on pöytätietokoneen näytön edessä. 
 
Sitten Meiko. Meikolle kuuluu hyvää ja suopeaa; Rosie säästyy tassunyrkeiltä yhä useammin. Silti ei pidä vähätellä Meikon kiukkua, jos Rosie oikeasti tulee ärsyttämään. Silloin Meiko tekee 5-6 sarjan combot Rosien nenälle ;) Ai niin, teimme hiekkakokeiluja ennen jouluja, mutta kaikki kokeilut menivät ihan päin honkia: Kun hiekka pöllyää pikkuisenkaan enemmän, Meiko alkaa oireilla kuivalla yskällä :( Eli olemme taas päätyneet Extreme classicin käyttöön, joskin kyllä sekin pölyää. Ikäväkseni olen huomannut, että kissanhiekkapöly on alkanut köhityttämään myös minua. Toivotaan, ettei siitä koidu sen kummoisempia ongelmia kuitenkaan. 
 
 
Ja vielä pari kuvaa Rosien arjesta:



Bonnyn ja Rosien jääriehat!

Rosie yrittämässä pysyä isompiensa perässä.

3 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Mukavaa laskiaistiistaita! Kivoja kuvia. :) Kollollakin on käytössä Extreme Classic -hiekka ja pölyä siitä tosissaan nousee, vaikka muuten hyvää hiekkaa onkin. Kissa aivastelee vessaboxissaan yrittäessään "kaivautua Kiinaan" ja itseäkin alkaa hiekkapöly välillä pärskityttämään.

Orifame Senja kirjoitti...

Kiva tää teitin uusi blogi! Toive kuultu ja pantu koovan taa :D Ajatella, että Muisku on jo niin iso mees. Rosiekin kirii pian täyikäisten joukkoon! Mihin tää mualima oikein menee. Kaikki vanhenee paitsi ite :X

luolaleijona kirjoitti...

Kiva kuulla möykyistä pitkästä aikaa! Kissakolmikolla oli jokaisella jotenkin niin "itsensä" näköiset ilmeet taas <3 =D